Image
Image 

 

 

 

OVEREENKOMST


Bereikbaarheid
Je kunt me telefonisch bereiken: 06 251 97 467 of 087 8767 675  en anders via de mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Afspraken
Als je een afspraak hebt en je bent verhinderd om te komen, geef dat dan een dag (24 uur) voor de afspraak door. Spreek gerust een boodschap in de voicemail in. Als je het later doorgeeft, dan kan het normale tarief van de sessie in rekening worden gebracht.

Werkwijze

Tijdens de eerste sessie stellen we vast aan welk probleem we gaan werken en hoe we dat gaan doen. Ook maken we inschatting hoe lang we denken daarvoor nodig te hebben. Daar stel  ik vragen bij over je gezondheid, over je huidige omstandigheden en over je levensloop. Een serie van enkele sessies kan voldoende zijn, maar we kunnen ook langer de tijd nodig hebben. Doorgaans zal de eerste reeks van vijf tot tien sessies wekelijks zijn. Hierna kijken we opnieuw naar het afsprakenschema en de werkwijze. 

Vragen 

Alle vragen over het doel van de therapie, de lengte van de therapie en de achtergrond van de therapeutische interventies zijn welkom.

Betalingen
Gewoonlijk duurt een sessie 60 minuten. Besluiten we gezamenlijk om langer door te werken, dan geldt een opslag op basis van het uurtarief. Dat wil zeggen: een half uur verlenging kost een half uurtarief. Je kunt contant betalen of een rekening krijgen.

Comfortabele kleding
Draag in de sessie eenvoudige en soepele kleding die niet te strak om het lichaam zit zoals bijvoorbeeld een trainingsbroek en een T-shirt of een sweater. Bovendien werken we ook vaak op blote voeten. Doe voor de sessie de sieraden af die je in je bewegingen kunnen belemmeren.

Vertrouwelijkheid
Alles wat in een sessie naar voren komt, is volledig vertrouwelijk. We zijn gebonden aan de geldende privacyregels en ik ben gebonden aan de ethische en professionele richtlijnen voor therapeuten.

Klachten
Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Bioenergetische Analyse (NIBA) en heb me daarmee verbonden aan de klachtenregeling van het NIBA.